mandag 14. september 2009

To senger tett i tett

En trøtt Marko
En smugtitt på tapeten vi skal ha i stua

Vi har stuet oss inn på rommet til Marko for å gjøre møbellager av rommet vårt. Oppussingen går veldig bra, Eivind har pusset stuegulvet idag. Så nå er både veggene og gulvet klare til maling. Vi fikk tapeten i posten også idag. Det er så utrolig fint. Jeg har vært veldig spent på fargen og hvor stort mønsteret er. Men det er helt perfekt. Akkuratt som jeg håpet det skulle være. Fra MissPrint.

fredag 11. september 2009

Free shipping på etsy denne helgen.


Denne helgen er det free worldwide shipping på en del butikker på Etsy. Her kommer du til artikkelen og en liten oversikt, men det finnes maaange flere butikker som har dette tilbudet denne helgen, så les litt på kommentarene under artikkelen eller følg free shipping linken ved siden av bildet av Mary. Jeg skulle bare ta en liten pause i oppussingen men ble sittende ganske lenge og bla igjennom disse mange sidene med godsaker. Mye koster jo mer enn de gyldne 200 kronene, men kanskje man kan kosste på seg bittelitt toll når det er gratis shipping? Ellers er det mye fint under 200lappen. Ha en nydelig helg.
Da skal jeg pusse litt mer.

torsdag 10. september 2009

Oppussing

Fanta

Her pusses det opp. Vi hadde brystningspanel i stua som det lenge har vært vondt å se på. Nå har vi fått blanke fine flater som snart skal males og tapetseres. Og gulvene skal bli hvite, Og muligens grå noen steder. Det er fantastisk gøy å se det ta form. Også er det ganske gøy å sparkle, pusse og høre på Radioresepsjonen, synge høyt Og ta seg pauser med kald brus.