fredag 12. desember 2008

pip pip

I går fant jeg dette fine broderte fugle bildet på appletree på Majorstua, det er en kjempe fin liten butikk med brukt og nytt om en annen. Tallerkenene og bildet av jenta og geiten fant jeg på ekebergmarkedet før i høst. Et gøy marked med mye rart og noen kjempe fine ting innimellom. Det holdes to ganger i året av Norsk veteranklub, så det er mye gamle bildeler og greier, men de har veldig masse fint og gøy der også. Ikke så værst priser heller så det er absolutt verdt et besøk. Jippi nå er det kose helg.

5 kommentarer:

Ingrid_blafre sa...

Å, du er så FLINK! Fine ting - igjen :-) Ha en fantastisk fin adventshelg!

Anonym sa...

Hei på deg, og gratulerer med ny blogg!! Kjempefin tallerken du har!! Nydelig mønster og farger.Helt i retroens ånd. Gleder meg til å kikke innom deg igjen.Legger deg til lista mi jeg :-)Ha en fin dag.

mette sa...

I love det bildet med jenta og geita på... sånn jeg får lyst t å blåse opp og tapetsere Malins rom med... I love forøvrig bloggen din generelt, du har så god smak... go klem:)

Cathrines blogg sa...

Så fin bloggen din er!!

BøeFjeldberg sa...

Så flotte talerkener, og nydelig bilde.. skjønner at du finner mange gode skatter på markeder og bruktbutikker;) De misunner jeg dere på østlandet for, ikke så mye av det i Bergen.

Ha en videre flott romjuls tid;)