søndag 22. februar 2009Se hva den gøyeste og fineste mannen snappa opp at jeg ønska meg. Denne utrolig fine vekkerklokken fra H is for Home dukket opp i posten her en vakker dag. Det var kjempe gøy. Tusen takk Eia! Nattbordene er fra en bortgjemt liten gøyhet av en butikk i Oslo, Rastro.

15 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

SÅ kult nattbord.. Så snill mann du har som vet hva du øsnker deg!!

ha en fin søndag..
klem

Kaylovesvintage sa...

lot's of cool vintage

Mina sa...

Så vakre bilder! Den lyseblå fargen på veggen var råfin! Har du navn/fargekode på den?:) Herlig gul vekkeklokke! Snill mann da:) Og, du så fin den butikken så ut! Den skal besøkes ved neste Oslobesøk. Fikk helt hjertebank av butikkbildene!

Ha en fin fastelavn søndag:)

Rikke - fargesirkelen sa...

Den klokka kikka jeg også på i nettbutikken, den er superfin! Den fargen sammen med det formspråket gir et tøft særpreg. I tillegg ser det ut som om den er laget for nattbordet=)

Anonym sa...

Skal si du har en snill mann! Veldige kule nattbord du har også! Sånne kunne jeg veldig godt tenkt meg...sukk. Var innom og kikkket på Rastro sin nettside akkurat nå, og du verden for en heeerlig butikk :-)) Ha en fin kveld..jeg mener natt.

mette sa...

snille eivind, så godt du steller med kona di:) også SÅ fine bilder camilla, klokka glei bare så sykt bra inn med nattbordet og det andre der!

Tove sa...

For noen flotte bilder, utrolig kul klokke, nattbord og ikke minst den blomstrete puta::)

H is for Home sa...

Klokken ser fantastisk i sine nye hjem! Vi vil gjerne at du legger til den til H er for Home fan side på Facebook hvis du er medlem.

http://www.facebook.com/pages/H-is-for-Home/8974236491

Sofies valg sa...

For en flott blogg! Et slikt nattbord har jeg også liggende, men nå fikk jeg inspirasjon til å henge det opp:)
Takk skal du ha!

Brigg sa...

Ohoi så utrolig fint! genialt flott nattbord og klokke. Og den butikken var jo knall!

Ninas Drops sa...

Oi,
Ja det var en kuli klokke...
Herlig gul vettu.
Drops sa sa=)

Little Jane St sa...

LOVE this :)

tavelhus sa...

Fint!

Julia sa...

Fint :)

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區