mandag 25. mai 2009

lampefunn



Jeg løp en rask tur innom Rastro idag , en av mine favoritt butikker her i Oslo. Og der fant jeg disse finingene. Jeg har lenge lett etter lamper til soverommet, og syns det har vært litt vanskelig å finne par. så gleden var stor da disse to gliste mot meg idet jeg trampet innfor døra på Carl berners lille retro perle. Ha en fin dag, jeg skal sy gardiner til Ludos rom. 

20 kommentarer:

Nina sa...

Jeg er pent nødt til å ta meg en tur til Rastro i løpet av sommeren. Har visst om det en stund, men aldri på en måte surret meg opp til Carl Berner når jeg har vært i Oslo. Takk for at du minnet meg på det igjen - og takk for kommentar inne på bloggen min ;).

alvorada sa...

Det var virkelig noen perler av noen lamper! Nydelige. Liker stilen din altså!
Har ikke fått med meg den butikken på Carl Berner. Dette må sjekkes ut :)

Fine Little Day sa...

Så du har också fyndat lampor, fina!

Ninas Drops sa...

Disse lampene var så fine=)
Heldige deg=)
Drops

tavelhus sa...

Tack för din kommentar!
Jag önskar dig en trevlig kväll!
Tror att uke kan betyda kväll.

Tove sa...

KULE lamper:)

mette sa...

åååå så fine de var, grattis! der var du riktig heldig. og s å fine de blir på soverommet, wow...

NIB sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Solveig sa...

My oh MY! R
De lampene sikler jeg litt på altså! De var veldig retro, samtidig som de var veldig deilikate og en anelse feminine. I Love:)

rasto er på listen over 'must see' neste gang jeg kommer over fjellet. (bor i bergen).

så kjekk ung mann du har i hus! han er jo bare helskjønn i cowboysengetøyet. kjenner jeg må le litt, for snakk om å ha lik smak??? trodde jeg var den eneste som likte slikt, og har akkurat det samme stoffet liggende i kurven - bare kjøpt på ebay, da:)

håper du koser deg i barseltiden? jeg har som du så en som er like gammel som gutten din:)

Minmill sa...

Så fine lamper. Jeg har ikke vært innom deg før, og for øvrig har du en koselig blogg.
Jeg skal til oslo i begynnelsen av Juni, og da må jeg se om jeg kan komme meg innom Rastro. Jeg elsker jo slike ting.

Brigg sa...

Så flotte!!! utrolig flotte faktisk!! får titte innom den butikken på neste oslotur:-)

Katrine K sa...

De var utrolig fine, akkurat slike kunne jeg tenkt meg selv. Takk for tips om butikk!

Ninas Drops sa...

Å det blir deilig for dere å reise i september..Vi har reist på den tida av året før vi og..og det er så fint å "strekke" sommeren på den måten..
Jepp..skikkeli høy dame jeg..ha haa....
Ha det fin fint=)

Ninas Drops sa...

hei du.
det er spraymaling fra Torshov bilrekvisita som jeg benytter på de tingene...koster 109 kr..mange fine farger å velge mellom=)
Drops

Maya: sa...

Rastro? Jøss, det har jeg aldri hørt om, jeg som trodde jeg hadde fått med meg det meste av retrobutikker i Oslo. Hmmmm...må n ok dit en tur jeg og. Var kjempefine lamper du har funnet deg. Ordentlige soveromslamper! Minner med om de jeg hadde da jeg var lita...
Jeg kjøpte knotten på Sprell neppå Grünerløkka. De har noe H.D, men ikke så mye. Jeg er helt enig med deg, det er vanskelig å finne tingene deres. De har ikke så veldig mye på Sprell altså. Hjemme-hjemme, en liten by i nord, har de faktisk en egen H.D og Nordal avdeling på bokhandleren. Har aldri sett så mye av det samlet på et sted før! Gjett om jeg ble glad:D:D

Maya

Maya: sa...

Oj, du. Nå kom jeg på at jeg så den på grunerløkka først, men kjøpte den på Sprell på sandvika storsenter. Det var i forrige uke. Men de ligger litt bortgjemt borti mye annet småtteri. Kan hende de har på grunerløkka ennå, husker de var litt "bortgjemt" der og.
Festlig å oppdage slike nye butikker! Tittet innom siden der på nettet og der var det mye fint så det ut til. De får nok besøk av frk maya snart:D

maya

Krusedull sa...

Fiiine! De blir vel knall sammen med det kule nattbordet, ja!! Ønsker deg gode junidager med sol og skjønn mini-Ludo! ;)

Ingrid_blafre sa...

Å, superfine! Nå var du heldig :-)

Julia sa...

Åh, vad fina.

Anette {foreldremanualen} sa...

Ååååå! Så heldig! Det er AKKURAT slike jeg vil ha på soverommet vårt! Har letet en del på tradera, og tapte en budrunde der. Heldiggris! ;-)