søndag 10. januar 2010

Hello CarouselFor noen år siden var jeg i Brighton med min bror og svigerinne. Brighton ligger ca to timers kjøring fra London. Der var det fantastisk kult. Jeg drømmer om å dra tilbake dit en gang. Jeg var der på en dags tur, en dag jeg hovedsaklig brukte til shopping. Det var secondhandshops hvor enn jeg snudde meg, noen så svære som haller med milevis av fiiine gamle ting.

Det var altå der, i Brighton jeg forelsket meg totalt i denne karusell lampen. Men den var jo altfor stor, tung og skjør til å ta med på flyet tilbake til Oslo. Så jeg måtte med motvillige ben gå fra den i butikken. Men den var i mine tanker hele dagen, og jeg var til og med tilbake å så på den et par ganger. Når lyset er på går hestene rundt som på en karusell. Ach Å jeg som elsker karuseller. Så jeg kjøpte den faktisk. Smil. Den da gravide svigerinnen min tok den på fanget de to timene tilbake til London på buss, snille Miriam. For jeg hadde så masse annet, pluss at jeg var så kvalm at jeg klarte ikke konsentrere meg om annet enn meg selv. Jeg blir utrolig kvalm i kjøretøyer, men aldri i karuseller. Jeg hadde den som håndbagasje på flyet og den kom seg helskinnet og fint hjem til Norge. Eller foreste så var det en hest som mistet et par bein på reisen, men sånt går jo an å lime. Den er fin!


Dere må foresten se denne fantastiske musikkvideoen av Bertine Zetlitz, Erlend og Stein-Jo. Hello Carousel

20 kommentarer:

Julia Hausfrau sa...

Den er helt fantastisk!

Den ville jeg heller ikke kunne gå forbi, og jeg skulle også nok finde en måde at få den hjem på. Synd man ikke kan se den tændt, ville gerne se den med lys og rullende heste.

mi-rachel sa...

f a n t a t i s k !!

Tussi sa...

Nydelig. Tenk om du hadde reist fra den!
Ha ei fin uke :)

Miss-handy sa...

En kjempefin lampe.....digger sånne spesielle lamper som nesten ingen andre har!
Uglebordet ditt var skikkelig stilig!....Den mintgrønne fargen passet så godt til tapeten....herlig!:)

Anonym sa...

Hei. Takk for at du tittet innom meg og la inn en koselig kommentar.
Så flott at den fikk være med deg hjem den helt spesielle lampen.
Ei fin uke til deg.

Charlotte sa...

Å, den var nydelig. :O

Love Peace Pionies sa...

Helt fantastisk lampe!!!
Karuseller er kult...

Kvinnse sa...

Leste innlegget ditt før jeg la meg i går. Det resulterte i at du var i drømmene mine. Det var så koselig. Tror det var du og jeg på tur. Kanskje England...? Det hadde vært gøy det. Tar du utfordringen? I mai/juni. Weekend for jenter ;o), shopping tur. Jeg kan snakke masse engelsk og få deg i godt humør!! ;o)

alvorada sa...

Ha-ha-ha, fantastisk video! Likte buksene til gutta :)

Og karusellen din, 100% NYDELIG!

Dette var et innlegg etter mitt hjerte :)

christin sa...

visste ikke at brighton hadde så mye fint å by på. var der noen dager da jeg var på språkreise i hastings. det er tolv år siden, og interessen for gamle fine ting hadde ikke helt nådd sitt høydepunkt :) kanskje jeg må dra tilbake å se det hele med nye og litt eldre øyne! håper du har en fin dag i solen! klem

Dronning Maud sa...

Jeg fant bloggen din via min søster love peace piones....Du syr...d har jeg så lyst å begynne med!!
Velkommen til min blogg:) ny jeg:)

Dronning Maud sa...

Så humor at du faktisk kjenner min søster...ådne var faktisk fotograf i bryluppet vårt:)hils:)

Love Peace Pionies sa...

skjønner at du savner det.. er jo veldig kjekt å ha fam. nær.. kan jo hende dere ender opp litt nærmere...

mette sa...

åh, her hadde det skjedd masse gøy siden jeg var innom sist! uvant for meg å jobbe nesten fullt, får aldri blogga vetdu..så fine innlegg du lager, utrolig gøy å lese og se! var så kos å se dere litt i jula, håper ikke det blir lenge til neste gang! gi marko en suss:)

Kardemomme sa...

For en fantastisk herlig og unik lampe!!! Det må virkelig være verd slitet med å dra den med seg hjemover! Du skulle bare sett hva jeg har slept med meg på flyet opp gjennom årene hihi!!Jeg elsker sånne crazy lamper og i England kan man finne masse sånt! Min svigermor er engelsk og når vi har besøkt henne i Blackpool har vi alltid hatt med oss mye rart hjem! Både Brighton og Blackpool er badebyer og ligner litt på hverandre tror jeg..Engelskmennene har en masse charityshops overalt og det er jo rene gullgruven for alle oss som elsker kitsch og retro! Fly begrenser mulighetene for de helt stoe kjøpene men du verden hvor mye man kan dra med seg om man er optimistisk og gjerne bærer litt tungt og stort hihi!!! Må kikke på lampen din enda en gang før jeg klikker meg ut herfra igjen! Superfin var den!! Ha en fin dag du også!
Kardemomme :))

Brigg sa...

WOW! Fantastisk lampe!! nydelig!!

Så vittig at du kaller ham cowboy! For jeg hadde tenkt å kalle ham Ludo i bloggen (han heter egentlig Ludvig),men det ble feil siden marko er Ludo;-)

Kreative drømmer.. sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kreative drømmer.. sa...

Flott! Herlig blogg du hadde:)

Anonym sa...

Åh, så fin ... ♥

Den var så skjønn ...!

Ønsker deg en fin innspurt på nok en herlig uke som snart er helg ...!

klem til deg i Ludoland :)

Marigrafen sa...

Ååå nå fikk jeg veldig lyst til å dra til Brighton! Jeg elsker også karuseller.. og bruktbutikker da så klart ;) Herlig blogg du har, hit vil jeg nok komme tilbake.