tirsdag 16. mars 2010

Når Marko er hjemme danser blomstene på bordet


Når Marko er våken og fyker rundt i stua med sabotasje blikket sitt, hiver jeg meg rundt i grevens tid å kaster alt av blomster og pynt oppå det høye spisebordet. Der står de i en klynge til kvelden. Når Marko har funnet puta si og forsvinner inn i en drømmeverden full av leker og duppedingser han kan pelle på så mye han vill, da finner blomstene sine plasser og kan puste ut. I bare noen timer til det er på an igjen neste dag.

Jeg har hatt en enormt hektisk tid i det siste. Så det blir så lite blogging. Det er trist. Også er Macen min gåen, så jeg må blogge fra en annen data jeg ikke skjønner bæret av, da blir det litt ekstra tiltak.

Åh boken var en gave som lå på kjøkkenbordet for et par dager siden. Fra en veldig søt dame som heter Anniken. Åh jeg ble så glad at jeg tror jeg hylte litt. Den er så fiiiin! Proppfull av fine fine bilder. Tusen tusen takk!


14 kommentarer:

Anniken Zahl sa...

Fint du koser deg med boken.. en hærlig inspirasjonskilde!! Og en liten takk for at jeg fikk den glede å fotografere hjemme hos deg!! Hærlige detaljer overalt!!
Fin, ny uke til deg og gutta dine!!

Kardemomme sa...

Hei du :))Så koselig med livstegn fra deg igjen! Boken du har fått har jeg også i bokhylla og den er virkelig flott! Det er en bok man vil ta fram igjen og igjen.
Små barn og blomstervaser er ikke alltid en god kombinasjon hihi!!
Ha en fortsatt fin dag! Klem fra Kardemomme :))

mi-rachel sa...

he he..må le sabotasjeblikk.
den var ny..men sikkert veldig betegnende. uansett så var det fint når blomstene danser på bordet ditt syns nå jeg:)

stranden er ikke sola,men hellestø. det er jo ikke så langt fra. her borte kan en jo bare velge og vrake i strender:) hele stranden var dekket av snø..nesten hele ned til vannet..og det er sjeldent magisk.

Kvinnse sa...

hehe.. jeg hører klokka. Er det nede... hehe... ja gjett om jeg faktisk tenkte på det når tikkinga satte igang. Ellers har jeg begynt å jobbe. DET er et SLIIIIT!!!. Vil se dere snart!!!!! Komme hit en kveld???

Love Peace Pionies sa...

hehe.ser for meg sabotasjegutten...

for en koselig gave..
herlig samling av blomster..

klem

Fru Rosas Hjem sa...

For en herlig blogg:)) Fant deg inne hos en annen blogg og trykte meg inn hit og glad er jeg for det:))) Fine bilder:))

Hilsen

AnnElin/ Fru Rosas hjem

kardemomme sa...

Hei igjen..Var egentlig innom i går for å fortelle at blomsterpottene fungerer like fint som andre former men så ble jeg distrahert her og det ble glemt.
Jeg har lagt ut fremgangsmåte på bloggen min fordi det kom mange spørsmål. Jeg bakte brød i potter for mange år siden og da brukte jeg ikke bakepapir. Vil absolutt anbefale å bruke det selv om du smører pottene godt. Husk å steke ved lavere teperatur, ca. 150 grader, og så må de stå nesten tre kvarter i ovnen. Løft de opp med papiret og kjenn på de så du er sikker på at de er skikkelig gjennomstekte. Lykke til! Og ha en fin dag :)Klem fra Kardemomme :))

Ingrid_blafre sa...

God, nydelig lodo-land- stemning på bildene som vanlig. Og anniken har god bok-teft, så dette er jo bra :-) Stooor klem

mette sa...

heheh, ja hørte at var blitt noe aktiv lille marko:) fine vaser! god påske:)

Lisa Kjellerød sa...

Your home looks lovely and ready for Spring!

Vibeke sa...

pip pip...savner innleggene dine!:)

klem

Unknown sa...

hei! Jeg fant bloggen din på hjemmesiden til Kulør! Du har en kjempekoselig leilighet, og jeg falt pladask for den fine blå tapeten du har!! du kunne ikke røpe navnet vel, tror den vil passe perfekt i mitt lille oppussingsprosjekt! ved havet! Ha en flott dag!

Anonym sa...

Hej,

Jag har en fråga- kan man maila dig?
Maila mig i så fall
joannabagge@hotmail.com


/Joanna :)

Anonym sa...

what book/magazine is that? The photos are lovely!