søndag 19. september 2010

Ekebergmarkedet et barnevognvennlig loppemarked


I går trasket jeg bort til Ekebergmarkedet. Jeg liker meg der. Der har man muligheter til å gå fra bord til bord MED BARNEVOGN, selv om oppoverbakkene kan by på en liten heseblesende utfordring, så er det virkelig fantastisk å kunne gi Marko en eske rosiner og gå uforstyrret så lenge man neste vil. For å ha med barn på vanlig loppemarked, det er nesten en umulighet. Jeg syns de siste gangene at det kanskje har blitt litt dyrere enn det var før, men noen godbiter innimellom er det så absolutt. Jeg har lenge lett etter en slik barnestol, og følte umiddelbart at denne sto å ventet bare på meg. Jeg er allerede i gang med å trekke den om. Usikker på om jeg bare skal trekke om puta eller ryggen også. Jeg får prøve meg litt frem. Sybordet skal også få seg en omgang oppussing.

14 kommentarer:

She: sa...

Man kan gjøre noen ordentlige kupp på Ekeberg! Fant min tivoli lampe der for 100 kr for få år siden! Min ekebergtur måtte vike denne høsten for sykkelhjem... trist! Ser deg kanskje der neste år? ;)
Ha en god helG!
Hanne

Skjerstad sa...

Kjempesnedig bord ,og den stolen er akkurat passe til en liten tass ;) Blir artig å se hvilket trekk du velger til den :)

Ha en fin søndag :)

Hanne sa...

Så fine ting du fant! Misunner deg veldig den stolen:) Irriterer meg grønn over andre markeder i Oslo hvor det er umulig å gå med barnevogn, så dette må jeg prøve ut:) God søndag.

BlandetLoft sa...

så flotte ting!!! Kunne gjerne hatt alt sammen selv.

nadja sa...

Veldig fint! Skjønner at du fikk: Åh, den venter på å bli min!-følelse.

Åse Marit sa...

Så herlige ting du har funne! Har sett etter ein slik stol i stor str ei stund. Har så fin form! Bildet var også knallfint.

Godt at det finnes slike plasser der det er framkommelig med barnevogn!

christina sa...

oj vilka fynd! gör en nästan avis.. :-)

kardemomme sa...

Så herlige ting du fant i helgen da! Både sybordet og den søte lille stolen passet jo supert hos dere. Sybordet ser spennende ut. Sikkert mange små rom til oppbevaring av sneller og annet småtteri. jeg har fått en hang-up på syskrin i det siste. Har aldri sett et sånt sybord noengang, og det skal bli gøy å se hva du gjør med det. må du gjøre noe med det da? Synes det er morsomt som det er jeg..Vi vurderte også Ekebergmarkedet, men endte opp på Eiksmarka i stedet. Skjønner godt at du synes det blir slitsomt med barnevogn. Det er nesten slitsomt uten vogn også. Folk er jo helt ville..puh! Liker å traske i mitt eget tempo jeg..Tror ikke jeg er typen som beinflyr over skoleplassen for å komme først inn hihi!!

Anonym sa...

For et fint sybord du fant. Et slikt et husker jeg min bestemor hadde. det luktet gammelt oppi det og var fullt av sysaker.

Kakebakedamen sa...

Herlig blogg!

Anniken Zahl sa...

Oi,oi så heldig!! Knalltøft!! :)

Rebecca Espevoll sa...

camilla!!! du fant sånn stol!!!!! den var NYYYYYDELIG!!! ah! husker vi snakka om det sist jeg var hos deg. fant en sånn en i stavanger i sommer faktisk - men den var på langt nær så fin som din. Ikke trekk den om er mitt råd! Savner deg. Rebecca

Ellabella sa...

Så gøy å gjøre slike kupp! Jeg fikk en slik stol (i ulikt stoff) i gave som liten, og den har vært i bruk i barndomshjemmet i alle år siden. Brukes av både store og små, den er så lett å flytte rundt i stua etter behov. Kvaliteten er det ikkeno å si på! :)

Anonym sa...

Hei kan jeg få spørre hva du gjorde med det sybordet? Jeg har et lignende som har en del merker og hakk i seg. Jeg er svært usikker på hva jeg skal gjøre.