torsdag 12. januar 2012

det er fordi jeg elsker sjokolade...
 To nye favoritter i hus. Fikk et sett med de fineste koppene fra ISAK til jul. Og et helt fantastisk brett av Made with love by Cecilie. Brettet er like fint på baksiden som på framsiden. 
Glede! 
Disse sjokoladebollene passer forøvrig ikke sammen med sangteksten. De inneholder ikke et eneste snev av sukker, smør eller mel. De er super mat boller eller hva det heter. Kanon gode. Nam. søte og sjokoladete. Jeg lager de ofte og har dem stående i kjøleskapet når  søtsuget faller over meg. Det er nemlig ikke så sjeldent. Takk Cathrin for at du introduserte meg for dem. Jeg lever ikke en supermat livstil, men jeg syns det er mye bra med det. Jeg har bare byttet ut det daglige inntaket av snop med en sjokoladebolle eller to. Lørdager er det fritt frem for sukker.

5 kommentarer:

frk.B sa...

Nam, de så gode ut!
Og så fin kopp og brett :)

Love Peace Pionies sa...

hehe. kult skilt!

nei de var kjempelette å lage. trenger bare bittelitt tålmodighet, men du syr jo!!;)
jeg følgte denne malen:
http://cherry-blossom-world.blogspot.com/2011/12/lets-make-pom-poms.html
kos deg!
klem

annikken - osloliv sa...

Å,de så gode ut! Jeg kan bare lage sånne med masse smør osv, kan du ikke legge ut oppskriften?

Trådsnella sa...

Brettet er skitkult!!! Fantastisk!
Er også glad i supermat snopkuler og det er en perfekt måte å få i seg litt ekstra energi, viktig fett og ikke minst dekke søtsuget! ;) Jeg vil også ha oppskriften!

Må bare tipse deg om søsterens blogg om du liker supermat og riktig mat ;)
www.fleksitarianerliv.com

Liker headeren din supergodt nå!!

KLem Silje

Clementine sa...

Hihi... det brettet hadde passet fint til meg. Veldig kult. Du bør forresten spørre Cathrin om oppskrift på karameller også. Lagde noen her før jul, skikkelig sprø smak, men ble helt hekta etterhvert :) Og som sjokoladebollene, bare sunne ingredienser!