torsdag 30. juli 2009

loud keybord

drysse litt
danndere litt
sortere littI dag har vi hatt veldig koselig besøk av svigers og en veldig søt personlig kokk, som serverte de deiligste retter. Jeg kan nevne karbonadeis med krem og pølsebrus. Hun gav oss også billetter med visdomsord som vi måtte levere inn når vi var ferdige å spise. Det hele var en nydelig opplevelse. Servert på mitt fineste eggeglasservice.

9 kommentarer:

Ingrid_blafre sa...

Å! Koselig :-)

lillebille sa...

Så utrolig søt :o) Og ikke minst en riktig herlig liten kokk med en fantasifull meny! Takk for at du ville dele opplevelsen med oss!

Fru Fjeldhammer sa...

Karbonade is hørtes veldig spesielt ut..*S*

Gigagøy er et lekeland alla hoppeloppelans osv, for barna.. ligger i Lørenskog, rett utefor Oslo *S*

Å hyllepapiret er fra clas ohlson ja, helt utrolig!

klem

Sanne sa...

Flotte bilder :) koselig

Anonym sa...

Hei Fru Ludo,
Så koselig dere har hatt det:-)) Joda, allt skal jo ned i samme mage tilslutt...he-he.. FOR et stilig eggeglass-sett du har. Bare helt uimotståelig!!!:-))) Ang.disse "visdomsordene"..jeg har faktisk vært på utkikk etter dem. Hvor har du kjøpt dem?? Er så fine å ha på kjøleskapet, så barna kan lære noen engelske gloser på en morsom måte vettu.Ha en fin søndag :-))

mette sa...

det var bare et så deili innlegg det der.. de bildene med de fargene og, de gøye orda og, måtte bare kikke gjennom de gang på gang på gang... mmmm, balsam for øye sku jeg til å si...

Vibeke sa...

så herlig....fikk SÅÅÅÅ lyt til å være med å kokkelere jeg :)

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風

Mostafa ElShafei sa...

Gr8 Blog! Gr8 Post!!! Check THIS too!!!