torsdag 30. juli 2009

loud keybord

drysse litt
danndere litt
sortere litt



I dag har vi hatt veldig koselig besøk av svigers og en veldig søt personlig kokk, som serverte de deiligste retter. Jeg kan nevne karbonadeis med krem og pølsebrus. Hun gav oss også billetter med visdomsord som vi måtte levere inn når vi var ferdige å spise. Det hele var en nydelig opplevelse. Servert på mitt fineste eggeglasservice.

7 kommentarer:

Ingrid_blafre sa...

Å! Koselig :-)

lillebille sa...

Så utrolig søt :o) Og ikke minst en riktig herlig liten kokk med en fantasifull meny! Takk for at du ville dele opplevelsen med oss!

Fru Fjeldhammer sa...

Karbonade is hørtes veldig spesielt ut..*S*

Gigagøy er et lekeland alla hoppeloppelans osv, for barna.. ligger i Lørenskog, rett utefor Oslo *S*

Å hyllepapiret er fra clas ohlson ja, helt utrolig!

klem

Sanne sa...

Flotte bilder :) koselig

Anonym sa...

Hei Fru Ludo,
Så koselig dere har hatt det:-)) Joda, allt skal jo ned i samme mage tilslutt...he-he.. FOR et stilig eggeglass-sett du har. Bare helt uimotståelig!!!:-))) Ang.disse "visdomsordene"..jeg har faktisk vært på utkikk etter dem. Hvor har du kjøpt dem?? Er så fine å ha på kjøleskapet, så barna kan lære noen engelske gloser på en morsom måte vettu.Ha en fin søndag :-))

mette sa...

det var bare et så deili innlegg det der.. de bildene med de fargene og, de gøye orda og, måtte bare kikke gjennom de gang på gang på gang... mmmm, balsam for øye sku jeg til å si...

Vibeke sa...

så herlig....fikk SÅÅÅÅ lyt til å være med å kokkelere jeg :)