mandag 12. oktober 2009

For det moderne hjem


Jeg har vært på loppemarked i helga og funnet enda flere skatter. Jeg kom over to sett med sengetøy fra 70 tallet som aldri har vært brukt, fortsatt innpakket og krisp i stoffet. Fargene er så utrolig fantastiske at jeg må smile hver gang jeg ser på dem. Jeg betalte herlige 20 kroner for alle 4. Tilsammen altså. Er ikke det et kupp så vet ikke jeg. Jeg fant masse andre fine stoffer og ting og tang. Det er lenge siden jeg har vært så heldig på loppemarked. Også er det så gøy når det er billig. Sånn som det skal være mener jeg. Noen loppemarkeder er så utrolig dyre for tia. Nå skal jeg vaske litt stoff!

25 kommentarer:

Mostafa ElShafei sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Camilla sa...

Sååå fine! Heldige du, godt man fremdeles kan gjøre kupp på loppis, her i Bergen ville de ha 20kr for ett par Pokemonkort, som 6åringen ville ha.. Takk og adjø sa jeg da. hehe Oslo er tydligvis loppisbyen :-)

Kardemomme sa...

Men herregud!!! Helt ubrukt retrosengetøy!!! For det moderne hjem hihi!!! Så gøy med den lappen!!Dette kaller jeg kupp over alle kupp!! Og bra pris var det også. Som du sier er det flere steder de tar seg alt for godt betalt nå for tiden. Du har tydeligvis dumpet borti noen som enten ikke vet hvor in det er med retrosengetøy eller som har hatt en god dag og fikk lyst til å være litt snill :) Barnestoffet med det lille toget var også helt nydelig!!! Og det grønne var til å dø for...!
Er jo nysjerrig på det andre du har kjøpt også jeg da ;)Det er så gøy å se hva andre finner på loppis..Vi skulle bort på lørdag så jeg rakk bare såvidt innom det nærmeste her vi bor men håper at det blir noen markeder igjen til helgen. Da er jeg klar som et egg hihi!! Gøy å se funnene dine i hvertfall :) Tenk at du fant noe som var innpakket ennå. Jeg kommer ikke over det..:)

Anonym sa...

Guuuri, så kule dynetrekk!! Det orange med blomster syns jeg minner ufattelig mye om et jeg hadde da jeg var liten... Grattis med loppiskupp altså, det er ikke lett å finne billige ting på loppis mer nei. Jeg har gått lei av stive priser og dytting!! Men fikk lyst til å gå igjen nå da!

alvorada sa...

"For det moderne hjem" ha-ha, utrolig bra!
Kjempefine dynetrekk, spesielt det grønne var nydelig synes jeg :)

Anonym sa...

så mange herlige farger
& mønstre
så morsomt når man
virkelig lykkes i jakten!

ha en herlig mandagskveld!

Brigg sa...

Å du store alpakka!! Det var kuppet over alle kupp!! Fantastiske farger. Her er det klin umulig å finne retrostoff. Kjedelig. Hehe..for det moderne hjem. Skulle ønske den butikken fantes enda. Jeg hadde da også kjøpt et sengesett fra Det Moderne Hjem! Ha en fin høstmandag!

linn sa...

Så kjekt at du la att ein kommentar, så fann eg denne fine bloggen din og :O)

Dei stoffene var jo eit syn, du har vekeleg vore heldig!

*God mandagskveld til deg*

Marieinwonderland sa...

Et kupp og så fine!

Hanne sa...

Oi ja et skikkelig kupp! Utrolig herlige farger og mønster på de to sengesettene!!

Ingrid_blafre sa...

Olala! Like fine som jeg hørte rykter om ja. Gleder meg masse til å se hva dette skal ende opp som. Ditt stofflager begynner å bli et virkelig skattkammer!

Kort og Søm sa...

Ja, det var et kupp!!
Supre stoff,
Fredrikke :o)

Tove sa...

Har ikke ord... heldiggris:)

Kvirrevitt sa...

WOW rett og slett! Det var absolutt et kupp! Misunnelig nå..:D

Guro sa...

Å hjelpe meg vel, hvordan er det mulig å være så heldig? Fantastiske sengetøy! Og du kommer sikkert til å trylle det til noe enda mer fantastisk. Hvis ikke du skal beholde det som sengetrekk da... Loppemarkeder her i nord er ganske kjedelige, stort sett masse 90-talls klær og ting, laaangt imellom skattene!

IfraLahell sa...

Fantastiske stoff. Utrolig kult det med toget på. Loppisene i storbyene har blitt skikkelige dyre, så der gjorde du nok et kupp. Her på landet er det fortsatt lave loppepriser. Fikk en fin skuvseng til 150 kr for noen uker siden. KUPP ;)

Linda sa...

Oi, du har jammen vært heldig!! Mye lekkert!

Fru Fly * Heidi sa...

For en gøyal blogg! Får meg til å løpe ut og kjøpe farger:) Ha en fin dag! Heidi

Patina-H sa...

Å, lucky you !! :) Kjempefine sengesett, også så billig !! Loppis er berre kjempemoro :)

Katrine K sa...

Oj, så heldig du var, disse var kjempefine! Og det var jo utrolig billig. Jeg syns det avhenger så mye hvem som selger tingene på loppemarked. De gamle damene selger ting fra 70-tallet billig, men de yngre skjønner at slike ting er mer verdt...ellers er nok loppemarked litt utenfor byen ofte billigere, f.eks i Ås og Ski, der kan man gjøre noen varp.

Unknown sa...

Åååå så heldig! Skjønner godt at du smiler. Kjenner jeg ble rent misunnelig. Selv har jeg ikke vært på et eneste loppemarked i høst, nå fkk jeg lyst til å dra på alle bruktbutikker i nærheten. God helg til deg og ditt moderne hjem :)

Kaylovesvintage sa...

aaaaah,so cool, you can make wonderful vintage pillows

Kris sa...

Heysa!
Sød og inspirerende blog du laver. Komplimenter herfra.

Utroligt så heldige alle andre er på loppemarkederne???
Hmmm.....
Det er dog nogle fantastiske stoffer, du har fundet. Lucky You!

Ha' en dejlig dag!

Ninas Drops sa...

candy candy candy...
Super fint altså=)
Lucky you=)
Dropsa

mette sa...

åyåyåy så superkult stoff! heldigrisen du!!!