torsdag 8. oktober 2009

some man's trash some other man's treasure

Vi har hatt noen ekstremt hektiske uker her hos oss i det siste.Det tar jammen meg tid å pusse opp. Og med en liten gutt som har vært syk i tillegg har det tatt litt mer på enn vi tenkte. Men det har vært utrolig gøy og inspirerende også. Og Marko begynner å bli frisk som en fisk. Vi har litt igjen, men akkurat nå tar vi oss noen pust i bakken. Og nyter det vi har gjort så langt.


På onsdag var vi innom søppeldynga med masse skrot, Det skulle vise seg at det var verdt turen. Jeg fant to poser med fine stoffer i gjenbrukskontaineren, som ble satt der et par minutter før av et eldre koselig ektepar. Og Eivind fant en hel kasse med et gammel Märklin togsett, med masse tilbehør i kjempe fin stand. Vi har snakket lenge om at det hadde vært koselig å hatt et sånnt Märklin sett, så det var utrolig gøy. Nå gleder vi oss til å sette det opp rundt juletreet til jul. Åh det er ikke så lenge til jul dere.

Forresten: Se det fine ny hvite gulvet vårt.8 kommentarer:

tavelhus sa...

Vilket fint lila tyg!

Monica Therese sa...

Utrolig heldige du :)

Tussi sa...

Der fant dere en skikkelig skatt - det togsettet var helt supert!

mi-rachel sa...

oj..for noen skatter dere fant.
det togsettet var jo magisk.

Kardemomme sa...

Tenk at dere fant disse tingene på dynga!! jeg blir helt dårlig når jeg tenker på alt det gamle 70-talls sengetøyet og ellers alt fra 70-tallet som ligger på folks loft og kjellere rundt omkring!
Noe blir sikkert bare kastet også..hjelp!!
Det togsettet var jo et museum verdig! Herlighet så flott!!
Jeg har forresten bladd meg nedover i bloggen din og funnet masse fint! Spisestua deres var så lekker!! Supert med bildegruppen over bordet og den fine brune lampa!
Min stil altså! Legger deg i linklista mi slik at jeg finner deg igjen..Ha en fortsatt fin helg!
Hilsen Kardemomme :))

Ingrid_blafre sa...

Å, herlighet så masse fint! Kan ikke fatte at noen bare har kastet det togsettet. Så bra at dere fant det :-)

Portofritt sa...

Grattis!!! Flott at dere klarte å redde disse tingene. Totalt bortkastet om de skulle ha endt sine dager på fyllinga.

Tove sa...

Ja det må jeg si var en innbringende tur på "søpla"! Nydelige stoffer, og det fine toget da! Er nettopp ferdig etter uvisst antall ukers oppussingskaos, men er sååå fornøyd med resultatet. Hurra for hvite gulv, hihi

klem