torsdag 3. desember 2009

Bittebittelitt jul på soverommet


En av mine favoritt butikker tok kvelden i oktober. Uff og sukk, det var veldig trist. Jeg elsket å rote rundt i den bittelille Rastro butikken som lå på Carl Berner. Men en av de siste dagene i oktober var altså en av de siste dagene til Rastro også, for denne gang hvertfall,(håpe håpe). Jeg var der på opphørsalg, da kjøpte jeg blant annet denne fantastiske juleplaten. Dets cover gjør meg glad, innholdet hadde sikkert også gjort meg veldig glad hadde vi bare hatt platespiller. Noe jeg ønsker meg. Jeg har fått meg en hylle på soverommet til alle stoffene mine, jeg har ikke hjerte til å gjemme bort så mange fine stoffer i et skap.

10 kommentarer:

Tove sa...

Kjempefin juleplate, perfekt julepynt:) Og så mange fine stoffer... *sikle sikle*... I det hele tatt så soverommet deres veldig stilig ut:)

( også må jeg bare "oppklare" en ting:) Da jeg hadde et innlegg om å pusse opp barnerom så var det til Hannah, ikke noen ny baby på vei, hihi)
klem

Brigg sa...

WOW! fantastiske stoffer!! og kjempefint soverom. Så stor marko er blitt da! Heldige han som har fått så fin pult!

Fruen sa...

Fine billeder og for en fin blog du har... Blev fuldstændigt nostalgisk, for "O jul med din glede" er så meget jul for mig.. Min mors familie kommer fra NOrge men flyttede til Danmark, men hver jul synger vi den sang mens vi danser om juletræet.. Synes det var lidt skægt at den dukkede op her på din blog.. :)
kh Rakel.

Marieinwonderland sa...

Veldig fint soverom, finegargekombinasjoner.

Sanne sa...

så utrolig fint du har det. Har vært innom den butikken noen ganger da jeg bodde oppe på carl berner :) fin butikk. Dumt den er nedlagt :(

mi-rachel sa...

fantatisk fint cd cover...håper musikken inni er like fin:)

kjempe herlig soverom!

Mia sa...

Fantastisk blogg!!! Jeg driver å fikser opp litt på soverommet, ble veldig inspirert av ditt.. Gøy med farger!!!

Ingrid_blafre sa...

Du er så flink! Og bordet under - knallfint. Du kan gjerne legge ut en lenke til det på Facebook-siden til blafre. Synd jeg ikke fikk sett dere i går :-/ Nuss til Marko!

Kardemomme sa...

Må først få kommentere det herlige bordet i innlegget under! Det ble så lekkert med grønne bein og Blafrepapir på bordplaten. Utrolig stilig!! Den LP-platen hadde så lekkert cover at jeg også hadde kommet til å kjøpe den om jeg hadde funnet den noe sted.
Mange gamle plater har flotte cover og det er genialt å bruke det som dekorasjon! Synd med butikken som blir nedlagt. Vi har to bra gjenbruksbutikker her på stedet som kun er åpne 1 dag i uka, et par timer på kvelden og der har jeg gjort utrolig mange kupp. Er livredd for at noe skal hende og at de må stenge.
Skal ta meg en tur i ettermiddag for å lete etter gammelt bord.
Var der forrige torsdag og da var det ikke noe brukbart men håper at de har fått inn noe nytt i dag..
Ha en fortsatt fin dag! Klem fra Kardemomme :))

Haust sa...

Så herlege fargar du har på soverommet! :)