søndag 20. desember 2009

Gledelig jul!


I dag har jeg kost meg med pakkelappelaging på min gamle skrivemaskin. Jeg elsker den fine slitne skrivemaskinen min. Så masse sjarm. Senere lagde jeg noen fantastisk gode marsipansjokolader. Oppskriften er så enkel at det er flaut å si det nesten, men de er så gode at det er fare for at de blir en del av juletradisjonene her i huset. Det er rett og slett ferdig marsipan, som jeg har rullet til tynne pølser, kuttet opp og duppet i masse melkesjokolade..MMm.... Gledelig jul til alle!!!

13 kommentarer:

Brigg sa...

hmm..så veldig godt ut! Og utrolig bra den gamle skrivemaskinen!! jeg kunne gjerne tenkt meg en slik til julegavemerkelapper jeg og! herlig nostalgi!

christin sa...

å bruke skrivemaskin var en kjempeide! så en gammel fin en på fretex i markveien for en stund siden, men de skulle jo ha en halv fornmue formue for den, så det utgikk. mine tilogfra lapper er perlet med plastperler, det ble ikke så verst til gråpapir og silkebånd. håper dere får en fin juletid! husk å spare plass til andre ting enn marsipan da :)

mi-rachel sa...

ahhr..så digg bilder.
og den gamle skrivemaskinen din var jo gal tøff..og for en god ide å bruke en slik til å skrive pakkelapper. og jeg stjeler den superlette oppskriften din med en gang. hørtes digg ut.og så utrolig digg ut!

Tove sa...

Så fint med den gamle skrivemaskinen, både selve maskinen og det man skriver med den:) Så stilige pakkelapper. Og julemarsipanen så, og hørtes god ut.

God jul!

klem

Sunniva Selena Bolseth sa...

Gledelig jul til deg og dine, Camilla! :)

Sanne sa...

åh, jeg ønsker meg en skrivemaskin til jul :) så koselig. flink du er!

Ingrid_blafre sa...

Nam! Håper det er litt igjen til romjula, for den marsipanen kan du si jeg husker fra i fjor *smelt*. Sees - og NYT jula!

signe sa...

Hej!
Må sige, at det er en utrolig inspirerende blog, jeg her er "faldet over"! Du har et godt øje for smukke ting - i hvert fald ting, der gør mig glad. Dine billeder af jeres soveværelse kunne være taget af mit hjem!
Jeg melder mig som fast læser!
Kh Signe

Lene sa...

ville bare si godt nytt år! Måtte 2010 bli et godt år for deg og dine!

Ser frem til å følge deg videre i året som kommer!

klem, Lene

mi-rachel sa...

så morsomt.
11 KJEKKE venner felles!
(måtte også inn å trykke)
facebook er gøy da:)
og riktig godt nyttår til deg og den lille familien din!!

Anonym sa...

Ludo ♥

Godt Nytt År ønskes deg ...!

klem
det hvite ♥
ann-christin

alvorada sa...

Hei-hei og GODT NYTTÅR søte du!
Knallidé å skrive til-og-fra-lapper med skrivemaskin :) Mamma&pappa har en helt herlig gammel skrivemaskin stående hjemme som mamma vil bli kvitt, og jeg er skrekkelig lei meg for at vi ikke har plass til den her på våre 32 kvadrat.. Men tenker den skal få kjørt seg litt neste gang jeg er hjemme på besøk!

Åpent^hus sa...

så gøy å finne deg og bloggen din. her var det mye gøy og fint og inspirerende. de derre selvlagde navnelappene for eksempel var bare knæsj! her må jeg se meg mer rundt. vi blogges!