lørdag 1. mai 2010

Beaker Owl


Vi har noen veldig deilige dager i Oslo for tiden. Vi nyter fint vær ( Ja i dag regner det forresten) og lette sko, Fryder oss over lille Marko som oppdager lekeplass for aller første gang. Han oppdager masse for aller første gang om dagen. Vi tok han med på Ekeberg gården nettopp. Der var det gøy å rive geitene i luggen. Åh Marko jeg digger deg!

Jeg oppdaget Donna Wilson for noen måneder siden. Jeg falt pladask for de fantastiske produktene hennes. Jeg har lyst på nesten alt. Jeg har ikke sett produktene hennes noen plass i Norge, derfor ble jeg veldig glad da vi rant innom en interiørbutikk på Notting hill hvor de hadde litt. Jeg kjøpte med meg disse glassene/koppene med den fine ugla på. Jeg oppriktig koser meg når jeg drikker av dem. At det går an. Her er internett butikken hennes. Og der kommer jeg garantert til å handle. Har veldig lyst på dette rainy day teppet og denne reve puta . Og mye mer.
Om noen vet om butikker i Norge som selger hennes produkter si veldig gjerne ifra.

15 kommentarer:

Krusedull sa...

Jaaa, jeg digger Donna Wilson! Har siklet litt på pute-skyene! Vet dessverre ikke om forhandler i Norge. Men skal snart til London. Var den butikken i Notting Hill vanskelig å finne? Kos deg med ugla og Marko! ; )

christin sa...

donna wilson er tøff! hay i hegdehaugsveien har noen av tingene hennes..

christin sa...

og nei.. jeg var ikke her. for jeg er jo flink og jobber bare med oppgaven min nå :)

Love Peace Pionies sa...

dritkul kopp!! må inn å se på disse produktene..
så kjønn Marco er.. gøy alder:)
bildene dine er alltid så fine!
ha en fin kveld
klemmer

Inger Johanne sa...

Så fiiin kopp!! Eg diggar òg frk Wilson! Ho er ufatteleg kreativ!

mi-rachel sa...

forstår helt oppriktig at du koser deg når du drikker av disse! så et skjørt du hadde sydd på blafrebloggen her en dag. fy søren du er flink!

mi-rachel sa...

jeg går ikke på intro. men jeg kjenner mange som går der. jeg går i sentrumkirken i sandnes. jeg tror de menighetene er nokså like- med unntak av at de som går i intro er mye kulere og hippere på håret..he he ;)

Love Peace Pionies sa...

den ligger i sandnes gågate ja! jeg synes det er en gøy butikk! verd et besøk:) har akkurat starta en for barn rett over gata også.. små gleder.

Krusedull sa...

Takk for London-info! Skal klare å finne det tror jeg! westbourn grove hørtes kjent ut.
Takk for innspill ang. hvite gulv også! Vi har bestemt oss, og vi går for det! Glede! Kan nesten ikke vent etil det er ferdig... : )

Elisabeth sa...

Hei Camilla

Så fin blogg du har, og veldig kule ting fra Donna Wilson. Har vært innom deg mange ganger og blitt inspirert! Fortsatt misunnelig på det fanstastiske grønne sengetøyet du blogget om for en god stund siden :)Sånn vil jeg også ha!!! :)

Nå har jeg akkurat oppretta min egen blogg, men er ganske fersk på dette så den er foreløpig ganske tynn og trenger å pimpes litt... Men stikk gjerne innom om du har lyst :)

Tror forresten vi har endel felles bekjente :)

Hilsen Elisabeth

Kristine sa...

SUPER skøn blog.
Lækre billeder.
Mange komplimenter herfra ;)

Love Peace Pionies sa...

takk:) ja det er Emma... vidar er ikke så hypp på å legge ut bilder av henne. så de blir kutta ved halsen... jeg er jo veldig frista til å legge ut da;)

Elisabeth sa...

Hei igjen!

Du klarte å løse "bekjentskapsmysteriet" beundringsverdig raskt må jeg si :) Kjenner i tillegg Remi, hadde han som lærer på Fbo for endel år siden.

Blir hyggelig å flytte ved siden av Rebecca og Peter, og skal jo ikke se bort ifra at vi kanskje sees der før eller siden. Det hadde vært hyggelig.:) Ut i fra bloggen din ser det i allefall ut som vi kan ha endel til felles :)

Malene sa...

You gotta love owls ;)

Heidi sa...

Hei,

Super fin blog du har - jeg er også fan av Donna Wilson !

Har lyst til å linke til din blog men kanskje du ønsker noe spesiell tekst (på engelsk) jeg kan bruke? Kunne ikke finne en annen måte å kontakte deg, håper dette er ok.

På forhånd takk