torsdag 6. mai 2010

favourites

One of my favourite colors, and one of my favourite boys spotted in the nature one beautiful day.

14 kommentarer:

Sanne sa...

Åh :) flotte bilder :)

Fruen sa...

Du må hellere kigge ind til mig, for du er heldig at have vundet en kage i min give away.. ;)
kh Rakel.

Margit sa...

Det ser bare så dejligt ud! meget smukke billeder og motiver :)

Ellen sa...

Så fin blogg du har!Digger det du syr, det er jo både fine farger og fin design.Må nesten følge med her altså, så jeg slenger meg på som følger jeg:)
God helg!

innendørs sa...

Herlig farge uten tvil!! Og så fantastiske kjoler du syr!! skulle ønske jeg hadde en jente;)

Tusen takk for fantastisk koselig kommentar - smilet gikk helt rundt:)

Ang skifting av bloggnavn, så risikerer du jo å miste noen lesere ja.. men alle som er faste følgere får den nye adressen din automatisk oppdatert (så vidt jeg har klart å finne ut iallefall). Når du bytter navnet inne på Publisering, så forsvinner jo den gamle bloggen din - så da opprettet jeg en ny med det gamle navnet, og skrev et innlegg der om at jeg hadde flyttet til ny adresse. Har fått med noen fler av leserne mine på grunn av det!

Ellers følger alle innlegg, layout osv med til den nye bloggen din, men jeg mistet hele bloggrollen:( Men om du er obs på det kan du jo skrive ned hvem du har der før du evt bytter navn...for så å legge de inn igjen - litt jobb, menmen! Tok forresten litt tid før alle sideelementene kom på plass, så ikke få panikk med en gang om noe ser ut til å ha forsvunnet!

Lykke til med avgjørelsen da du:) Og god helg!!!!

mette sa...

sykt fine bilder av de træra! den fine fargen, så sjeldent. og lille markogull, så fantastisk søt han har blitt, håper ikke det blir så lenge til jeg får sett han...

Kardemomme sa...

Hei du :))Det er visst evigheter siden jeg viste meg her i bloggland. Men endelig får jeg surret meg til litt tid her inne.
Herlige bilder av gogutten din :))
Den uglekoppen var SUPER fin!!
Jeg er uglefan til de grader og kaster meg alltid glupsk over ting med uglemotiv! Og herlig karusell fra London :))Gøy å gi ungene noe annet å leke med enn det de andre barna har..Eller var karusellen til deg? Hihi!! Det er slike ting som jeg også gjør! ha en fin kommende uke :)) Klem fra Benedicte /Kardemomme :))

mi-rachel sa...

ja..det er viktig å holde seg inne med de som er kule på håret ;) kvammen er pastor i sentrumkirken ja. nå ble nysgjerrig på hva din familie heter...kanskje jeg vet hvem det er? jeg kjenner en del folk i intro.

Vibeke sa...

For en flott blogg du har! Fine bilder :)

Og veldig hyggelig at du vil være med på min give-away :)

mi-rachel sa...

da kjenner jeg ikke familien din. navnene hørtes ikke kjent ut. jeg kjenner godt alle kvammens søskenene..vel alle utenom Ådne.(vet godt hvem han er-men kjenner han ikke).

Karen sa...

Det er utrolig så flotte farver der er i naturen. Rigtig fine billeder og skøn blog du har.

Cecilie sa...

Utrolig fine kjoler, må bare kaste meg på som følger så jeg får med meg når du lager nye fabelaktige ting ;)

63 grader nord sa...

Skikelig fine farger, likte godt de grå trestammene mot det gule.
Fin gutt også :0)
Ha en fin helg!

Anonym sa...

hvorfor ikke:)