mandag 11. oktober 2010

Ovn


Nå kan vinteren bare komme, vi er klare. Her har vi fått ny ovn, og vi er riktig så fornøyde. Før hadde vi en stor gammel grønn sak som verken var så veldig fin eller varmet noe særlig. Men denne er fin og varm. Den får meg NESTEN til å ønske meg snø.
Ha en fin uke!

10 kommentarer:

Love Peace Pionies sa...

så fin!!
det er så koselig å fyre i ovnen. jeg og emma gjorde d i dag. er ganske kaldt her.. ikke så kaldt da. måtte lufte godt etterhvert;)
ser så koselig ut i stua di!
klem K

Julia Hausfrau sa...

Ren misundelse herfra. Ville ønske vi kunne have en brændeovn, her i lejligheden på 3'e sal... Tillykke med den!

Dronning Maud sa...

Utrolig fin ovn!!Kos dere:)

Mollie sa...

Hei du! Jeg må bare si at jeg absolutt DIGGER den blå tapeten! Hvor er den fra? Ellers syns jeg du har en fabelaktig fin blogg som jeg veldig gjerne vil følge med på :-)
Kos dere med ny ovn, vi skal jaggu kjøpe inn ved snart vi og, det begynner å bli småkaldt her i Oslo!

mi-rachel sa...

så fint!
tøff tapet bak og.
vi må og ha ny ovn...syns det finnes så mange harryovner...men denne var så fin. enkel og passe moderne liksom:) håper det blir en kald vinter da:)

Tussi sa...

For en flott ovn!
Og du må ikke ønske deg snø - det har vi fått her i nord i dag. Nå uler det rundt veggene her, og det er skikkelig snøstorm!
Heldigvis er bilen vinterskodd til i morratidlig...
Ha en fin uke - uten snø :)

Kvinnse sa...

sååå fin den var. Og regner med det er deilig også. Vi fikk ved i går, så nå kan vi også fyre opp. Det er koselig å brenne i peisen. Kan jo bare å sitte å se på... Husk å gi beskjed når du har noen dager ledig, vi må bestemme noe snart!!

Allis i Eventyrland sa...

Kjempefin! :) Passet så bra inn hos dere!

christin sa...

finfin ovn! den er fra morsø sant? vi har broren som ikke står på pidestal i stua vår. etter å ha testet den en kald vinter allerede kan jeg absolutt gå god for den :) og gratulerer med cden i innlegget over her!

Kaylovesvintage sa...

that looks very cozy, ready for the long winter