fredag 15. oktober 2010

SNORK
BLAFRE har laget CD med nattasanger. Det er en blanding av gode gamle og nydelige nye. Jeg er en av vokalistene på cden, og føler meg riktig så stolt. Det er veldig spennende å se hvordan den blir tatt imot, om folk liker den. Jeg syns hvertfall den er kjempe fin. Rudi og Ragnhild Heien Myntevik har skrevet noen fantastiske nye sanger, Lalala fra askepott er med og det er en av mine alltime favorittsanger. Også er det et aldeles sjarmerende gammelt opptak av Ingrid og min svigermor for 30 år siden. Den kommer i en veldig fin liten metallboks og det følger naturligvis hefte med. Alt prydet med den kule BLAFRE streken. Hør på smakebiten og les mer om den hos BLAFRE Den har snorkeeffekt..... OH dere må sjekke ut BLAFREs nye sengetøy også, Det er så fantastisk mykt og godt og ikke minst veldig kult!

11 kommentarer:

mi-rachel sa...

oj...tror jammen jeg må kjøpe meg en slik.
selv om jeg ikke har helt småbarn.

Anonym sa...

Denne ser kjempefin ut! Har ett spørsmål: Inneholder heftet tekster til sangene?

Cathrin sa...

Ååååh, til og med JEG elska de lydsnuttene jeg fikk høre! Camilla for en nydelig stemme du har! "Lalala"- det var deg ikke sant? Herlighet denne her skal jeg garantert kjøpe!

H. sa...

Hei igjen, og takk for hyggelig svar på bloggen min :)

Denne CD'en skal jeg skrive på Sassas ønskeliste til jul! Så får vi håpe den ikke blir utsolgt før den tid :)

Anniken Zahl sa...

Hærlig hærlig, så flinke dere har vært!! Fine barselgaver, julegaver, bursdagsgaver.... Ble litt søvnig jeg!

Ninas Drops sa...

Neimen. SÅ utrolig artig. Også er du med å synger på cden også...wow. Dette var koselig.
Drops

Ludoland sa...

Hei Cathrin! Så fantastisk koselig at du legger igjen en liten lyd. Det varmer. Ja er den ikke søt, jeg syns den har blitt veldig fin. Ja det er jeg som synger Lalalaen. Gleder meg til å se deg igjen med enda bittelitt større mage neste gang. love!

mette sa...

jippi, ja nå har jeg bestilt hele 10 stykker, perfekt julegave, stolt av å være i famile med dere begavede borti østen :)

Ninas Drops sa...

pip..jepp plutselig tilbake vettu...Og forhåpentlig for en stund fremover. Det trigger jo kreativiteten, for den hadde jeg nemlig mistet en liten stund...og vips...Im back..hihi.
ha en fin mandag.
Klem
Drops

Anette {foreldremanualen} sa...

Høres ut som en flott julegave det der! ;-)

Drømmefanger sa...

Jeg og sønnen min på 2 år elsker denne cd'en.. Vi hører på den hver kveld før natta kommer å tar han med til eventyrland:) Han fikk den nemlig som første gave i adventskalenderen.

Herlig, herlig, herlig er den!! Må bare skryte opp i skyene, min absolutte favoritt blant barneplater.. <3