lørdag 21. november 2009

Muldvarpen



Utfordring fra Portofritt. Hun ba meg velge bilde nummer 4 eller 7 i mappe 4 eller 7 i mine bilder. Både mappe 4 og 7 er bare en masse barnebok illustrasjoner jeg har skannet eller funnet på nettet, dette er et gammelt kort. Egentlig litt spesielt at det var akkuratt dette bildet som var nummer 4 i mappe 4, for tanten min Ingrid og jeg snakket faktisk om akkuratt dette bildet igår. Jeg fortalte om at jeg hadde et veldig kult muldvarpen bilde som var litt julete. Jeg liker denne ilustrasjonen veldig godt. Også passer den jo fint til disse tider. Gøy utfording.

Jeg sender ballen videre til

Staselig

Dere har altså 4 bilder å velge mellom:
Bilde nummer 4 eller 7 i mappe nummer 4,
Eller bilde nummer 4 eller 7 i mappe 7 i dine bilder.
Skriv litt om det og gjerne utfordre noen andre. legg ut link til de du utfordrer, og gi dem beskjed om utfordringen.


7 kommentarer:

Ingrid_blafre sa...

Tanten min! Her må jeg oppklare at denne tittelen skyldes en beklagelig glipp i går, der jeg kom i skade for å kalle min kjære svigerinne for niese. *blush*. Men FOR en søt tegning. Og jeg tar utfordringen altså. Hvilken mappe? Er det posten du mener? Klem!

Fru Fjeldhammer sa...

Så søtt bilde da... tenk om det hadde vært en tapet!? kult..

Ha en fin kveld videre!!
klem

mi-rachel sa...

ahh..så skjønn.
og julete.

Portofritt sa...

Å, fantastisk illustrasjon! Jeg husker selvsagt muldvarpen!!!

christin sa...

muldvarpen var en fin fyr! nå har jeg oppdatert det baderomsinnlegget mitt forresten.. for bildene jeg brukte var ikke mitt bad. det var eksempler hentet fra katalogen til aspen. mitt mangler en list, og er fortsatt litt kaotisk. det egner seg ikke for webpublisering riktig enda :) jeg elsker forresten boksene og emaljekuppene litt lenger ned her! jeg har endelig, etter seks måneder, begynt å pakke opp alle kjøkkentingene mine, og er fyllt med en ekstrem gjensynsglede. hvem hadde trodd at en tinnboks fra 1966 kunne bety så mye? jeg jobber med utfordingen, bildet i den fjerde mappen er fra et hjørne i stua som snart er ferdig. om jeg venter litt med å legge det ut, kan jeg vise etter-bildet også! anbefaler forresten pecha kucha på doga nå på torsdag! ha det fint så lenge :)

Kardemomme sa...

Jeg husker jo godt den søte og snille lille muldvarpen og det var koselig å se den igjen :)Synes du gjorde noen herlige funn på sørlandet som du skrev om i innlegget under.Likte spesielt boksen som det stod Kardemomme på jeg da hihi!! Det er så gøy med sånne funn!

Lisali sa...

Hei!
Kom over bloggen din i dag via blafrebloggen. Så fine kjoler du lager! Og muldvarpen er jo bare helt fantastisk. Det er nesten som man får lyst til å dra til Praha bare for å hamstre muldvarpenprodukter:)