onsdag 25. november 2009

Ny tapet.Jeg er så fornøyd med tapeten vår. Jeg elsker fargen og mønsteret. kjøpt på MissPrint. Noen ganger ser jeg for meg Marko om noen år, stående å tegne biler på den. uff og sukk. Eller trippende rundet her med sjokolade hender... ohoh.

Fargen er jo 100 ganger så flott som her, jeg klarer bare ikke helt fiske opp de riktige fargene i dette vintermørket. Ikke klarheten heller for den saks skyld. Jeg savner solen. Også ønsker jeg meg et speilrefleks kamera.

18 kommentarer:

Portofritt sa...

Fantastisk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D

Kardemomme sa...

For en herlig tapet!!! Skulle ønske jeg var modigere i tapetvalgene mine..Hos meg er det evig hvitt men i bakhodet murrer det en drøm om tapeter som dette! Lekker var den! Måtte smile gjenkjennende til det du skrev om trangen til å forklare folk hva jeg skal bruke mine frykteligste loppiskjøp til hihi!! Har mang en gang stått i kø og hatt lyst til å forklare folk rundt meg at jeg egentlig ikke har så dårlig smak og at jeg skal gjøre noe med tingene eller at det er en gave eller..!!
Hihi!! Tror det gjør ting verre hvis jeg begynner å prate i tillegg til å kjøpe snåle ting hehe!! Men det er jo så gøy da! Koselige bilder av moren og faren din forresten! :)

christin sa...

Tenk så fint du har det!! Ser du har malt gulvet på kjøkkenet. Hvitt eller lysegrått? Litt vanskelig å si i dette novemberlyset. Vi har begynt å male grått, men jeg må si at jeg ikke er helt sikker på den fargen. Ser tidvis mer lilla enn grå ut. Kanskje det må en annen nyanse til. Om du har en du er fornøyd med, er det bare å rope ut :) Natta!

Villa Luftslottet sa...

Rå stilig!! Vurderer tapet på ene stueveggen jeg også, men har ikke funnet den rette enda.
Ha en fin dag:)

Marieinwonderland sa...

Veldig fint og en beroligende, rolig farge. Love it:)

Tussi sa...

Så flott :-)

Fru Fjeldhammer sa...

Så fint...
sjokolade hender er greit, men.. det sønnen min gjorde i går skal vi ikke snakke om engang, er sjokkert enda.. hadde det bare vært sjokolade han hadde smurt på vegga!!

Ha en fin dag!!
klem

mi-rachel sa...

galtøff!
du får ønske deg speilreflekskamera til jul. når det er sagt så syns jeg bildene dine var fine! bra gjort med et kompaktkamera!:)

Brigg sa...

fantastisk flott!! og for et nydelig hjem du har!!!!!!!

Vibeke sa...

råfiiiiin!!!

her spilles kristiania nesten døgnet rundt for tiden, fantastisk bra!!!! tusen takk for tips :)

klem

Guro sa...

Å, så utrolig fint! Kan godt forstå at du av og til bekymrer deg for små sjokoladehender.
Å ta bilder nå for tiden er ei stor utfordring. Vi har sagt adjø til sola for noen måneder nå, og mine bilder er nå overopplyst med kunstig innelys....sukk

mette sa...

det blei himmmmmelisk fint Camilla!! supersupersuperkul tapet, så kjempegøy å se! gleder meg sånn til å se dere 1.juledag, er heldigvis ikke lenge til nå:)

Heidi sa...

Hej så fint tapet, jeg tror det er et dejligt hjem I har. jeg har kigget lidt rundt på din blog, den er vel nok skøn. Og sikke kjoler du syr, de er da lige til at blive i godt humør over :)
Mange hilsner Heidi

Vibeke sa...

tror du at det er ok om jeg lager et innlegg om dem en gang? har søkt på nettet etter bilder av de men finner ingen....men jeg kan jo kanskje ta et par bilder av cd-etuiet, der var det noen råkule bilder :)
alt ved musikken dems treffer meg. stemmene (spesielt damestemmen), tekstene og melodiene...rett og slett RÅBRA! har aldri hatt en cd som har vært råbra tvers igjennom men det er denne :)

alvorada sa...

Noe av det fineste jeg har sett på lenge!
Passet utrolig godt til teakmøblene også. Og bildeveggen din over spisebordet... -LOVE IT! :)

Supernøtt sa...

Nydelig, nydelig tapet! Perfekt til teakkommoden og speilet :-D

Kvirrevitt sa...

Kjempefin tapet!!! Takk for kommentar - ovnen er grå, men finnes også i sort. Fra Westfire (dansk). Lykke til med ovnjakten..:)

Kvirrevitt

Fine Little Day sa...

Så mycket fint här i din blogg, tapeten ser toppen ut :)